Nieuws

Kunst

Fijne Feestdagen!

Fijne Feestdagen!

December staat uiteraard in het teken van gezelligheid en samenzijn. Speciaal daarom zorgt De Galerie Den Haag ervoor dat u het beste advies krijgt om uw huis zo gezellig mogelijk te maken  voor Kerst en Oud & Nieuw!

Ook willen we ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk welkom bent tijdens de kerstvakantie. Kijk daarom voor onze speciale openingstijden op onze website. Daarbuiten bent u natuurlijk ook welkom tijdens onze reguliere openingstijden. Kortom, genoeg momenten om binnen te wandelen om de sfeer in uw huis compleet te maken met een mooi kunstwerk of voor een prachtig cadeau voor onder de kerstboom!

Het team van De Galerie Den Haag wenst u prettige feestdagen en een fantastisch 2016! 

ANDER NIEUWS

Kunst

De Noordzee centraal

In de maand juni is er bij Galerie Montulet op Noordeinde 156 extra aandacht voor de Noordzee. In de aanloop naar de finish van de Volvo Ocean Race, die eind juni in Den Haag-Scheveningen plaatsvindt,...

Lees verder...

Kunst

The Other Side - RAW

The Other Side - Ronald A Westerhuis 

Vanaf 24 juni is de nieuwe expositie The Other Side van kunstenaar Ronald A. Westerhuis te zien bij Project 2.0 / Gallery!

The Other Side vormt een duo expositie met de tentoonstelling Size...

Lees verder...

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.