Nieuws

Kunst

High Tea Susan Schildkamp

High Tea Susan Schildkamp

Zondag 8 november vanaf 14u een high tea tijdens de presentatie van de nieuwe serie van Susan Schildkamp bij De Galerie Den Haag! 

 

Kunstenares Susan Schildkamp staat bekend om haar vrolijke stadsgezichten met gebouwen in sprekende kleuren en altijd met de herkenbare felle zon. Niet alleen Den Haag, ook andere steden zet zij op haar unieke dromerige wijze op doek. Maar ook bij een kunstenaar wil het wel eens gebeuren dat er een ander idee borrelt, eentje die afwijkt van het bekende…

Zo kwam het dat er bij Susan al een aantal jaar kleine tekeningetjes en schetsjes ontstonden die niet de bekende steden lieten zien. De gebouwen maakten plaats voor vintage theeservies en brocante tegeltjes, uiteraard allemaal in de vrolijke kleuren die het werk van Susan kenmerken. Dit was het begin van de serie Vintage Tea Party! Geen omslag in het oeuvre van de kunstenares, meer een intermezzo.  

De werken uit Vintage Tea Party bestaan uit tekeningen die zijn ontstaan in Frankrijk, waar Susan veel van haar tijd doorbrengt. De tegeltjes die in de nieuwe kunstwerken voorkomen vinden daar ook hun oorsprong. Natuurlijk is er veel teken- en schilderwerk, maar zelfs kant en borduursels vindt men terug in dit veelzijdige nieuwe werk. Het is een melange van technieken! 

Op zondag 8 november nodigen wij u graag uit om dit nieuwe werk van dichtbij te bezichtigen. Uiteraard geheel in stijl van de kunst; namelijk tijdens een high tea! De kunstenares zal zelf ook aanwezig zijn om anekdotes bij de kunstwerken te vertellen of vragen te beantwoorden. Wij zullen zorgen dat de thee vanaf 14u op temperatuur is en de cakejes en andere lekkernijen klaarstaan om van te snoepen! 

 

U bent van harte welkom!

ANDER NIEUWS

Kunst

De Noordzee centraal

In de maand juni is er bij Galerie Montulet op Noordeinde 156 extra aandacht voor de Noordzee. In de aanloop naar de finish van de Volvo Ocean Race, die eind juni in Den Haag-Scheveningen plaatsvindt,...

Lees verder...

Kunst

The Other Side - RAW

The Other Side - Ronald A Westerhuis 

Vanaf 24 juni is de nieuwe expositie The Other Side van kunstenaar Ronald A. Westerhuis te zien bij Project 2.0 / Gallery!

The Other Side vormt een duo expositie met de tentoonstelling Size...

Lees verder...

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.