Nieuws

Het Noordeinde

Jazz Enroute 2019

Jazz Enroute 2019

Jazz Enroute op het Noordeinde - koopavonden 13, 14, 15, 20 en 21 december

Jazz Enroute neemt je mee langs verschillende intieme binnen- en buitenpodia met (inter)nationale artiesten verspreid over het Noordeinde. De podia en 70 verschillende artiesten staan met elkaar in verbinding en bieden extra cachet aan de met kerst verlichte straten van het Noordeinde.

Jazz Enroute creëert tijdens de kerst koopavonden op 13, 14, 15, 20 en 21 december een ware belevenis in de meest magische maand van het jaar!

De meest intieme jazz formaties betoveren u op het noordeinde. Naast de vrij toegankelijke buitenpodia zijn voor de eerste editie van Jazz Enroute enkele grote headliners, waaronder de Amerikaanse artiesten Kurt Rosenwinkel Standards Trio (concert met ticket sale) en voormalig Art Blakey Jazz Messenger - Philip Harper (gratis). Enkele binnenpodia die onderdeel van de route zijn: Hotel Indigo, Have A Royal Christmas, O'Casey's (best Irish pub in the world), winkels Noordeinde en Jazz Café Le Duc.

Ook zijn Haagse bands te zien waaronder SMOKE (o.l.v. Tom van der Zaal) en de geweldige zangeres Egle die een eerbetoon brengt aan Ella Fitzgerald.

De route begint op de aangegeven dagen om 16.00 uur. Zie www.music-factor.com/jazz-enroute in voor de programmering en volg op Instagram #Jazz_Enroute voor de laatste ontwikkelingen.

Let's 'Have A Royal Winter'!

ANDER NIEUWS

Het Noordeinde

ROYAL ONLINE SHOPPING

Beste kunstliefhebbers, shopaholics, interieur junkies, culinair genieters, fashionistas en bezoekers aan winkelgebied @Het Noordeinde Den Haag, wij vragen je aandacht. De ondernemers van de Hoogstraat, Heulstraat, de Plaats en Het Noordeinde hebben jouw hulp hard...

Lees verder...

Het Noordeinde

WE SHALL OVERCOME!

In opdracht van koning Willem II werd in 1845 dit bronzen ruiterstandbeeld van Willem van Oranje neergezet pal voor het werkpaleis van onze koning. Het is het oudste standbeeld van gemeente Den Haag. Niet zomaar...

Lees verder...

Het Noordeinde

SUPPORT YOUR LOCAL SHOPS

Ook op Het Noordeinde ontkomen wij niet aan het Corona virus. Veel van onze ondernemers op de Hoogstraat, de Plaats, Heulstraat en op Het Noordeinde blijven open en blijven gelukkig positief. Natuurlijk worden de richtlijnen...

Lees verder...

Het Noordeinde

Programma Noordeinde Nocturne 2020

Het Noordeinde Nocturne event is een romantische avond met muziek, kunst en design, fashion en culinair genieten. Op zaterdagavond 7 maart nodigen de ondernemers u van harte uit voor alweer de 14e editie van dit succesvolle...

Lees verder...

Het Noordeinde

NOORDEINDE NOCTURNE 7 MAART

Op zaterdagavond 7 maart is het tijd voor alweer de 14e editie van Het Noordeinde Nocturne event. Om 17.00 start Het Hofstads Jeugdorkest met een spetterend optreden in de Waalse kerk. Tijdens dit event openen...

Lees verder...

Het Noordeinde

Noordeinde Nocturne 2020

Op zaterdagavond 7 maart nodigen de ondernemers Het Noordeinde Den Haag u van harte uit voor alweer de 14e editie van Het Noordeinde Nocturne Event.

Deze romantische avond begint om 17.00 uur in de Waalse Kerk...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.