Nieuws

Kunst

Lavazza kiest Rouvre!

Lavazza kiest Rouvre!

Een goed begin is het halve werk! Met een enorme knal beginnen wij daarom het jaar 2017 met de nieuwe expositie ‘We Are What We Live’ van de meervoudig bekroonde topfotograaf Denis Rouvre. 

De nieuwe serie van Denis Rouvre is speciaal gemaakt voor de Lavazza kalender 2017, een enorme eer. Hiermee schaart Rouvre zich terecht in het rijtje van top fotografen zoals Helmut Newton, Annie Leibovitz, David LaChapelle en onze eigen Erwin Olaf. Het project is in nauwe samenwerking tot stand gekomen met de wereldwijde organisatie Slow Food waar ook een substantieel deel van de opbrengst naar toe gaat.

In deze prachtige serie staat de symbiotische relatie van de mens met zijn eigen omgeving centraal. De één kan niet gedijen zonder de ander en Rouvre weet dit op zijn unieke wijze vast te leggen. Dat laatste was ook de hoofdreden dat Lavazza hem speciaal heeft uitgekozen voor dit project. Dit alles heeft geresulteerd in 12 waanzinnig mooie dubbelportretten. Kijk hier voor een korte filmimpressie

De expositie is een fotografische reis door de alledaagse heldendaden van zogeheten Earth Defenders. Dit zijn mannen en vrouwen die met moed, trots en toewijding hun project in Azië verdedigen. Deze Aziatische Earth Defenders zijn een bron van hoop voor de lokale gemeenschap en ambassadeurs voor ontwikkeling en een haalbare toekomst.

De expositie is tot en met 12 februari te zien.

ANDER NIEUWS

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Kunst

Wil Willemsen Weekend

Het Wil Willemsen Weekend, op zaterdag 25 en zondag 26 november.

Verzamel- en afscheidsexpositie van kunstenaar Wil Willemsen. Afgelopen decennia was het werk van Wil Willemsen te bewonderen in diversen topgaleries in Nederland. Ook bij De Galerie Den...

Lees verder...

Kunst

IN THE MIX

Zaterdag 2 september opening groepsexpositie IN THE MIX

Op zaterdag 2 september opent De Galerie Den Haag, tijdens het Noordeinde Art & Fashion evenement, de spiksplinternieuwe groepsexpositie getiteld IN THE MIX. De expositie laat werken zien...

Lees verder...

Kunst

Kunst In Mondriaan Design

Kunst geïnspireerd door Mondriaan!

Dit jaar is heel Den Haag gekleurd als één groot Mondriaan schilderij en daarmee viert de stad ‘100 jaar Mondriaan en De Stijl’.

Ook De Galerie Den Haag doet mee! Niet alleen onze...

Lees verder...

Kunst

Expositie Eric Hirdes

ERIC HIRDES - NOTHING IS WHAT I WANT

Schilderen is voor Eric Hirdes een doorgaand proces waarbij een voltooid werk aanleiding geeft om een volgend te beginnen. Zijn uitgangspunt voor een schilderij ontstaat in zijn denken...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.