Nieuws

Juwelen

Nieuw

Nieuw

Watch-Site winkel is geopend!
Vanaf 18 april 2012 is de winkel van Watch-Site op het Noordeinde in Den Haag geopend. Deze winkel is een verlengde van de reeds bestaande website www.watch-site.nl, die onlangs ook in een nieuw jasje is gestopt.
Naast horloges, zowel nieuwe als occasions en vintage horloges verkopen wij ook aanverwante producten, zoals sieraden van Arjuna Design, horloge bandjes, watch winders en horlogeboeken.
U bent van harte welkom in onze winkel op het Noordeinde in Den Haag!

http://www.watch-site.nl

ANDER NIEUWS

Juwelen

SunDrops in het Groen.

Onze collectie SunDrops bedel blijven we uitbreiden. Steeds weer komen er nieuwe SunDrops in de collectie. Zo is er voor iedere vrouw een passende combinatie te maken.

Behouden -Chic of Kleurrijk -spannend.

Lederenbanden vanaf € 55.- Gouden SunDrops vanaf...

Lees verder...

Juwelen

Die zeit gehört dir

Moederdag 12 mei

Wij zijn Official Dealer van MeisterSinger horloges. Dit merk staat bekend om zijn horloges met één wijzer die de tijd aan de dragers teruggeven. Verder valt MeisterSinger op door het gebruik van een...

Lees verder...

Juwelen

Art & Fashion, the specials!

Exclusieve tassen, fraaie bijoux en bijzondere schilderijen bij Ricchezza! Op zaterdag 1 en zondag 2 september is Tatyana Murova van 11.00 tot 18.00 uur de special guest van Gerard en Robbert van Ricchezza.

Tatyana, geboren in...

Lees verder...

Juwelen

Zsiska handmade jewellery

Ricchezza heeft een fraaie collectie Zsiska jewellery voor moeder. Aan de wieg van Zsiska staat de Amsterdamse ontwerpster Siska Schippers, van origine edelsmid die begin jaren ’90 naar Thailand verhuisde. Daar is zij met resin, kunsthars,...

Lees verder...

Juwelen

Oud goud inruil actie

Bijna iedereen heeft thuis wel wat oud goud liggen. Sieraden die nooit gedragen worden, kapot, versleten of uit de mode zijn. Nu is het tijd om die ongedragen spullen in te ruilen voor een mooi...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.