Nieuws

Kunst

Nieuwjaarsreceptie!

Nieuwjaarsreceptie!

Wij nodigen u uit om met prachtige kunst, goede voornemens en bruisende bubbels het nieuwe jaar in te luiden.

Op zondag 10 januari bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze middag zullen wij u onze nieuwe kunstenaar Emiel van der Beek voorstellen. Rust, balans, technische perfectie en grote passie voor textiel. Voor Emiel van der Beek zijn deze ingrediënten van essentieel belang voor zijn driedimensionale textielreliëfs.

Vanuit een achtergrond in o.a. de Parijse mode ontwikkelde Emiel van der Beek een heel oorspronkelijke, niet-figuratieve schilderkunst door het gebruik van stoffen in plaats van verf. De werken zijn minimalistisch van karakter en ademen een tijdloze rust. Er is een volkomen balans tussen materiaal, kleur en de subtiele dynamiek die zijn manier van werken teweeg brengt. Kortom, een enorme aanwinst voor het nieuwe jaar.

Wij hopen u 10 januari te mogen verwelkomen aan het Noordeinde 57 en met u het glas te heffen op een prachtig 2016!

ANDER NIEUWS

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Kunst

Wil Willemsen Weekend

Het Wil Willemsen Weekend, op zaterdag 25 en zondag 26 november.

Verzamel- en afscheidsexpositie van kunstenaar Wil Willemsen. Afgelopen decennia was het werk van Wil Willemsen te bewonderen in diversen topgaleries in Nederland. Ook bij De Galerie Den...

Lees verder...

Kunst

IN THE MIX

Zaterdag 2 september opening groepsexpositie IN THE MIX

Op zaterdag 2 september opent De Galerie Den Haag, tijdens het Noordeinde Art & Fashion evenement, de spiksplinternieuwe groepsexpositie getiteld IN THE MIX. De expositie laat werken zien...

Lees verder...

Kunst

Kunst In Mondriaan Design

Kunst geïnspireerd door Mondriaan!

Dit jaar is heel Den Haag gekleurd als één groot Mondriaan schilderij en daarmee viert de stad ‘100 jaar Mondriaan en De Stijl’.

Ook De Galerie Den Haag doet mee! Niet alleen onze...

Lees verder...

Kunst

Expositie Eric Hirdes

ERIC HIRDES - NOTHING IS WHAT I WANT

Schilderen is voor Eric Hirdes een doorgaand proces waarbij een voltooid werk aanleiding geeft om een volgend te beginnen. Zijn uitgangspunt voor een schilderij ontstaat in zijn denken...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.