Nieuws

Het Noordeinde

Noordeinde Nocturne 2018

Noordeinde Nocturne 2018

Op zaterdagavond 17 februari is het tijd voor alweer de 12e editie van HET NOORDEINDE NOCTURNE 2018 event. Deze romantische avond met culinair genieten, muziek, fashion en natuurlijk kunst is inmiddels een begrip geworden voor liefhebbers van klassieke muziek en kunst en design.

Vanaf 17.00 start het openingsconcert in de Waalse Kerk (Noordeinde 25) waar Het Hofstad Jeugdorkest een spetterend openingsconcert zal uitvoeren. Daarna is het culinair genieten in een van de vele restaurants op Het Noordeinde en serveren diverse restaurants een speciaal Noordeinde Nocturne menu. Het Noordeinde is tijdens deze avond feestelijk verlicht en de galeries en design stores openen tot laat hun deuren. Zo kun je genieten van kunst en design en optredens van ensembles samengesteld uit leden van Het Koninklijk Conservatorium en Het Residentie orkest.

Het Residentie orkest sluit om 22.00 uur deze avond spectaculair af met het slotconcert in de Waalse kerk.

De ondernemers van het Noordeinde nodigen je van harte uit om deze romantische avond met kunst en design, fashion, culinair genieten en natuurlijk muziek mee te beleven op zaterdag 17 februari.

Download het programma hieronder (PDF):

http://hetnoordeinde.biz/manage-documents/download/127

ANDER NIEUWS

Het Noordeinde

Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde

Op zaterdag 3 februari openende Hotel Indigo The Hague-Palace Noordeinde haar deuren. Dit markante gebouw uit 1883 was voorheen eigendom van De Nederlandsche Bank en nu na een stylvolle renovatie is het omgetoverd tot een...

Lees verder...

Het Noordeinde

IT'S THE SEASON TO SPARKLE!

Komende maand kunnen we weer even extra stralen in deze donkere dagen. Of je dit nu wil doen in de perfecte feest of avondkleding of met het ultieme kado voor je lief, je vind het...

Lees verder...

Het Noordeinde

BLACK FRIDAY

Vanaf vrijdag start het BLACK FRIDAY weekend op @Het Noordeinde! Luxury Shopping met hoge kortingen en spectaculaire aanbiedingen o.a. bjj: Closed, ST Studio, The Art Shop, Boots by M, Oger, Soap Treatment store, Expresso, Klijsen,...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.