Nieuws

Kunst

Opening Expo Energizer

Opening Expo Energizer

RONALD A. WESTERHUIS
ENERGIZER

22 mei t/m 3 juli 2016

Zondagmiddag 22 mei is de opening van de expositie van Ronald A. Westerhuis bij Project 2.0 / Gallery. De expositie getiteld Energizer is de eerste grote solo expositie in Den Haag van deze wereldberoemde kunstenaar.

Ronald A. Westerhuis, alias RAW, alias de Man van Roestvrij Staal werkt bijna uitsluitend met dit rauwe onverwoestbare materiaal. Het is keihard en oersterk, maar als je het eenmaal vormt en polijst wordt het warm en gevoelig. Ook een karaktertrek van de persoon zelf. Zijn liefde voor staal komt naar eigen zeggen door zijn industriële achtergrond, de offshore wereld. Dagelijks omgeven door booreilanden, gigantische structuren en roestvrijstalen elementen heeft Westerhuis zijn artistieke weg gevonden, en hoe. Zijn kunstwerken zijn onder andere aangekocht door internationale musea en bedrijven als Shell, maar ook  Prins Albert van Monaco behoort tot zijn collectioneurs.

Thematisch staat “contact” centraal. De beelden van Westerhuis zijn ontmoetingsplaatsen en zeker geen gesloten constructies. De kijker en zijn hele omgeving doen actief mee en verbreden daarmee het perspectief. Diezelfde kijker in verwondering achterlatend.

De expositie is te zien tot en met 3 juli.

Mocht u een uitnodiging willen ontvangen voor deze feestelijke expositieopening, kunt u een e-mail sturen met uw adres en het aantal personen naar info@project20.nl.

Voor meer informatie over de kunstenaar en foto materiaal kunt u terecht op:

www.ronaldawesterhuis.com

Een heel recent en goed interview met Ronald Westerhuis door het FD vindt u hier: http://bit.ly/1SZdien

ANDER NIEUWS

Kunst

De Noordzee centraal

In de maand juni is er bij Galerie Montulet op Noordeinde 156 extra aandacht voor de Noordzee. In de aanloop naar de finish van de Volvo Ocean Race, die eind juni in Den Haag-Scheveningen plaatsvindt,...

Lees verder...

Kunst

The Other Side - RAW

The Other Side - Ronald A Westerhuis 

Vanaf 24 juni is de nieuwe expositie The Other Side van kunstenaar Ronald A. Westerhuis te zien bij Project 2.0 / Gallery!

The Other Side vormt een duo expositie met de tentoonstelling Size...

Lees verder...

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.