Nieuws

Kunst

Oppression van Geert Kollau

Oppression van Geert Kollau

"Beklemming voelt nu als bevrijding"

Ruim een half jaar heeft bekend en inspirerend fotokunstenaar Geert Kollau de tijd genomen voor zijn creatieve en persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft geresulteerd in een concessieloze serie, getiteld Oppression. Vanaf 18 september te zien bij Project 2.0 / Gallery. 

De kunst van Geert Kollau staat bekend om zijn transparantie en gelaagdheid, waarmee hij visuele verhalen vertelt. Hiermee tracht hij de schilderkunst en fotografie nader tot elkaar te brengen. Naast die bekende transparantie zal deze nieuwe serie Oppression verrassende creaties tonen, waarbij de ontwikkeling van de kunstenaar voelbaar aanwezig is. Kollau stelt daarbij diverse maatschappelijke ontwikkelingen ter discussie, gecombineerd met zijn artistieke en technisch hoogstaande bewerking die je aanzet tot nader onderzoek.

Op zondag 18 september zal de opening plaatsvinden van deze bijzondere expositie. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom om deze feestelijke opening bij te wonen.

De expositie is te zien tot en met 16 oktober 2016.

Graag tot ziens op 18 september of op een ander moment in Project 2.0 / Gallery. 

ANDER NIEUWS

Kunst

De Noordzee centraal

In de maand juni is er bij Galerie Montulet op Noordeinde 156 extra aandacht voor de Noordzee. In de aanloop naar de finish van de Volvo Ocean Race, die eind juni in Den Haag-Scheveningen plaatsvindt,...

Lees verder...

Kunst

The Other Side - RAW

The Other Side - Ronald A Westerhuis 

Vanaf 24 juni is de nieuwe expositie The Other Side van kunstenaar Ronald A. Westerhuis te zien bij Project 2.0 / Gallery!

The Other Side vormt een duo expositie met de tentoonstelling Size...

Lees verder...

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.