Nieuws

Specialisaties

Oudste winkel Noordeinde

Oudste winkel Noordeinde

Op zaterdag 18 april heeft  Damen / Papier Royaal haar 120 jarid bestaan gevierd. 1 familie met 4 generaties. Voor deze speciale gelegenheid hebben wij een cahier op A6 formaat laten maken in een gelimiteerde uitgave. Vanaf 18 april te koop voor 120 eurocent. 

ANDER NIEUWS

Specialisaties

L!FE Tokyo

Specialisaties

L!FE Tokyo

Uit Japan komt het ultieme papier voor schrijvers! Glad, zuurvrij en zeer geschikt voor gebruik met een vulpen. Wij bieden u een grote collectie, dus kom snel langs op Het Noordeinde!

Lees verder...

Specialisaties

handgemaakte albums

In onze winkel vindt u een bijzondere collectie handgemaakte produkten: receptie- en fotoalbum, dagboeken en dozen in alle maten. Kom eens kijken. U bent van harte welkom in de oudste winkel van het Noordeinde

Lees verder...

Specialisaties

Leren fotoalbums

Wij maken in eigen atelier fotoalbums in vele uitvoeringen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.  Veelal in opdracht, waarbij de klant zelf bepaald wat hij of zij wil hebben. Voor bruiloften, recepties of bijzondere reizen. 

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.