Nieuws

Uiterlijk

Perfecte coupe

Perfecte coupe

Een perfecte coupe en een altijd goed vallend kapsel en nét dat beetje meer, dat biedt deze kapsalon en het internationaal georiënteerde team. Onze gemotiveerde hairstylisten trainen regelmatig onder leiding van topkappers de laatste modelijnen en kniptechnieken.

Ook zonder afspraak? Natuurlijk kunt u ook zo even binnen lopen. De kapsalon van Christie's is gevestigd aan het prachtige Noordeinde. Hebben wij tijd, dan helpen we u direct. En moet u heel even wachten, dan schenken wij u graag een kop koffie of en goed glas wijn.

Christa, Erik, Vandana en Chantal

Noordeinde 41K
070 365 50 51

ANDER NIEUWS

Uiterlijk

Koffiedate at Soap

Een korte pauze tijdens het shoppen? Werkoverleg? Een uurtje vrij? Tijd voor de morning koffiedate @ SOAP! Kom met z’n tweeën of vieren naar de SOAP Treatment Store en geniet van een HANDS SPOILED, MAKE...

Lees verder...

Uiterlijk

Art & Fashion, bijzonder!

Christies haarmode haalt Tessa van de Meerendonk in huis! Tessa, student aan de Academie heeft al een cv waar je U tegen zegt. Naast haar bijdragen aan Residence de la Mode, The Fringe Project en...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.