Nieuws

Kunst

Project 2.0 op Kunstbeurs

Project 2.0 op Kunstbeurs

In februari kunt u niet alleen aan het Noordeinde genieten van de vernieuwende kunstwerken van Project 2.0 / Gallery, maar ook daarbuiten! Van 10 februari tot en met 14 februari staat Project 2.0 / Gallery namelijk op de Rotterdam Contemporary Art Fair in de Cruise Terminal Rotterdam. U vindt ons op stand nummer 10. 

Gestart als RAW Art Fair en inmiddels handelend onder Rotterdam Contemporary Art Fair is de beurs uitgegroeid in een internationaal gekende en veel bezochte beurs voor hedendaagse kunst. De beurs vindt plaats in de Cruise Terminal Rotterdam. Op deze locatie zullen kunst, vormgeving en inrichting één groot geheel vormen.

Project 2.0 / Gallery zorgt wederom voor een prachtige presentatie van de volgende internationale top kunstenaars:

Anita Vermeeren (NL)
Diederik Storms (NL)
Ronald Westerhuis (NL)
Willy Verginer (IT)
Marjolein van Haasteren (NL)
Peter Zuur (NL)
Mo Cornelisse (NL)
Toon Tullemans (NL)
Casper Faassen (NL)

Graag nodigen wij u uit voor de eerste Nederlandse kunstbeurs van 2016! Via onze website kunt u entree kaarten downloaden en printen: project20.nl

Voor gedetailleerde beursinformatie verwijzen wij u door naar de website rcartfair.com

Hopelijk tot ziens op de Rotterdam Contemporary Art Fair of op een ander moment aan het Noordeinde 57!

ANDER NIEUWS

Kunst

De Noordzee centraal

In de maand juni is er bij Galerie Montulet op Noordeinde 156 extra aandacht voor de Noordzee. In de aanloop naar de finish van de Volvo Ocean Race, die eind juni in Den Haag-Scheveningen plaatsvindt,...

Lees verder...

Kunst

The Other Side - RAW

The Other Side - Ronald A Westerhuis 

Vanaf 24 juni is de nieuwe expositie The Other Side van kunstenaar Ronald A. Westerhuis te zien bij Project 2.0 / Gallery!

The Other Side vormt een duo expositie met de tentoonstelling Size...

Lees verder...

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Kunst

Wil Willemsen Weekend

Het Wil Willemsen Weekend, op zaterdag 25 en zondag 26 november.

Verzamel- en afscheidsexpositie van kunstenaar Wil Willemsen. Afgelopen decennia was het werk van Wil Willemsen te bewonderen in diversen topgaleries in Nederland. Ook bij De Galerie Den...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.