Nieuws

Kunst

Spotlight op Casper Faassen!

Spotlight op Casper Faassen!

In het kader van de etalagewedstrijd van TINK Amazing Shop Windows is gedurende de decembermaand een prachtig kunstwerk van Casper Faassen te bewonderen bij De Kunstuitleen Den Haag.

Het thema van dit jaar is Royal Christmas, naar aanleiding van de Britse Royal Collection die tot 8 januari in het Mauritshuis wordt tentoongesteld. Deze prachtige verzameling 17e eeuwse schilderijen hangt normaal achter gesloten duren, maar het Mauritshuis kan er deze winter tijdelijk tweeëntwintig tentoonstellen.

De combinatie van winter winkelen in een sfeervolle historische binnenstad met de mooiste etalages, uitstekende horeca en het bezoeken van deze bijzondere tentoonstelling, zorgt ervoor dat de binnenstad van Den Haag deze winter meer dan een bezoek waard is.

Kom dus een kijkje nemen bij De Kunstuitleen Den Haag tijdens een heerlijke winterwandeling door het Noordeinde! 

ANDER NIEUWS

Kunst

De Noordzee centraal

In de maand juni is er bij Galerie Montulet op Noordeinde 156 extra aandacht voor de Noordzee. In de aanloop naar de finish van de Volvo Ocean Race, die eind juni in Den Haag-Scheveningen plaatsvindt,...

Lees verder...

Kunst

The Other Side - RAW

The Other Side - Ronald A Westerhuis 

Vanaf 24 juni is de nieuwe expositie The Other Side van kunstenaar Ronald A. Westerhuis te zien bij Project 2.0 / Gallery!

The Other Side vormt een duo expositie met de tentoonstelling Size...

Lees verder...

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.