Royal

Het Noordeinde

Beaumonde

Beaumonde

In de laatste editie van BEAUMONDE magazine, uitgebreid aandacht voor Maxima's favorites op Het Noordeinde dat niet voor niets The Royal Shopping district wordt genoemd. Maxima's blijmakers zijn oa hofleverancier STELTMAN juwelier, FRED VAN WORDRAGEN maar ook wordt ze regelmatig gespot bij ICI PARIS in de Hoogstraat en de H&M flagshipstore. Maxima's favoriete restaurant? LA LIGURIA op Het Noordeinde. Hier eet ze regelmatig met vriendinnen, al duikt ze er ook weleens op met man en kinderen. Lees het hele artikel in de laatste editie van BEAUMONDE magazine.

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.