Royal

Het Noordeinde

ROYAL ONLINE SHOPPING

ROYAL ONLINE SHOPPING

Beste kunstliefhebbers, shopaholics, interieur junkies, culinair genieters, fashionistas en bezoekers aan winkelgebied @Het Noordeinde Den Haag, wij vragen je aandacht. De ondernemers van de Hoogstraat, Heulstraat, de Plaats en Het Noordeinde hebben jouw hulp hard nodig!

Nu de horeca tijdelijk de deuren heeft moeten sluiten, zijn er tal van initiatieven ontstaan om te helpen. Zo kun je bij veel van onze restaurants maaltijden afhalen, laten bezorgen of een waardebon kopen. Veel retailers en galleries openen hun deuren op afspraak en ook online kun je natuurlijk blijven winkelen bij jouw favoriete winkel. Bezoek de website van de individuele ondernemers, support ons winkelgebied en onze local heroes. We hopen je natuurlijk snel weer te mogen begroeten in goede gezondheid! #supportyourlocalsdenhaag 

 

www.hetnoordeinde.nl

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.