Royal

Het Noordeinde

Royal September

Royal September

GRAND OPENING CELEBRATIONS

Download het programmaboekje

De hele maand september vieren wij feest op de Plaats, Heulstraat, Hoogstraat en Het Noordeinde. Wij vieren dat de herinrichting voor het grootste gedeelte klaar is. Voor de mode is een nieuw seizoen aangebroken en hangen de stores weer vol met prachtige nieuwe najaarscollecties. In de galeries en design stores zijn diverse openings exposities en de horeca laat zien wat gastvrijheid is en laten je culinair genieten. Ook staat er nog een grote buiten bioscoop en tal van instore events op de planning waar we je via onze social kanalen graag van op de hoogte houden. Natuurlijk vieren we ook traditiegetrouw op de 3e dinsdag Prinsjesdag. Kortom, september is ROYAL SEPTEMBER!

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.