Headcase BarbersBarbers Headcase De echte barbershop is weer terug in Den Haag

Headcase Barbers opende in 2000 zijn deuren in Engeland, de traditionele barbershop is eindelijk weer terug! Dit succesvolle concept is nu ook in Nederland geïntroduceerd en daarmee is de hoeksteen van de samenleving, die plek waar de man zich comfortabel en welkom voelt, weer terug in ons straatbeeld. Hier mag je er op vertrouwen dat je een zeer professionele service krijgt van een gedreven en gepassioneerde barbier.

Wij richten ons alleen op mannen, door de juiste combinatie van muziek, sfeer, oversized spiegels en traditionele kappersstoelen krijg je het gevoel van de ‘mens only’ barbershop en dat is een goed gevoel! Want waarom zou je geen biertje of glaasje whisky drinken terwijl je geknipt of geschoren wordt!?

Topkwaliteit barbershop Topkwaliteit kapsels die verzorgd worden door barbiers die hun vak verstaan. Echte specialisten die weten wat kan en niet kan, wat je goed staat of beter niet gedaan kan worden. Die raad kunnen geven en met je meedenken, mannen onder elkaar dus.

Je komt er niet alleen voor een goed kapsel of een lekkere frisse scheerbeurt. Maar ook voor een praatje, een grap of gewoon om te ontspannen. Bij Headcase Barbers kom je niet alleen voor een gedreven kapper, wij zijn gepassioneerde mensen die jou alles willen geven wat je van een echte barbershop mag verwachten. De ervaring, de muziek en het gevoel spreken voor zich en daarbij is ons vakmanschap onovertroffen.

Echt de plek om keer op keer naar toe te komen voor het beste kapsel en neem plaats in een van onze stoelen, dan laten wij je zien en ervaren dat we zoveel meer zijn dan alleen een barbershop.

Evenementen

www.headcase-barbers.nl

Noordeinde 124 H
2514 GN   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070 4063212

info@headcase-barbers.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.