L'Occitane en ProvenceNatuurlijke verzorgingsproducten

Sinds haar oprichting in 1976 heeft L'Occitane eenvoudige waarden gekoesterd: authenticiteit, respect, zintuigen en voortdurende verbetering. Dit is meer dan een filosofie: het is een toezegging dat in de loop der jaren heeft gedreven tot vele concrete acties. Al onze acties en keuzes worden geleid door een tweeledig verlangen: te behouden en door te geven. Het is dit, dat ons merk haar kracht, betekenis en doel geeft.

Achter elk goed product zit altijd een waargebeurd verhaal. Elk L'OCCITANE product is voorzien van een traceerbare herkomst, een producent met strenge normen en traditionele technieken die zijn overgenomen uit de Provence - of elders. Om de juiste ingrediënten te vinden voor haar formules zoekt L’OCCITANE in de natuur en de beginselen van de fytotherapie en aromatherapie.

Bij L'OCCITANE zijn wij toegewijd aan het beperken van de milieu-impact van onze acties en producten, aan de verbetering van het welzijn van zowel onze klanten en medewerkers en aan de ondersteuning waar wij ons erg mee verbonden voelen.

Wij ontwerpen onze verpakkingen altijd zo milieuvriendelijk mogelijk. Onze dozen en bedrukte materialen worden geproduceerd met papier en karton uit duurzaam beheerde bossen en zijn gecertificeerd gebleekt zonder het gebruik van chloor. Wij beperken het gebruik van de buitenverpakking en zijn ook bezig om de recycleerbaarheid van onze verpakkingen te optimaliseren met behulp van het nodige materiaal. Door middel van braille etikettering streven wij ernaar om onze producten toegankelijker te maken voor visueel gehandicapten.

Door zowel het bedrijf als de L’OCCITANE Foundation zetten wij onze inspanningen voort, zodat wij en u langer kunnen genieten van onze natuur.

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.