Video’s

Het Noordeinde

Noordeinde Nocturne 2018

Noordeinde Nocturne is een jaarlijks event wat voor menig kunst, design en klassieke muziek liefhebber een begrip is geworden. Deze succesvolle 12e editie vond plaats op zaterdagavond 17 februari. Het Hofstad Jeugdorkest starte de avond met een spectaculair openinsconcert in de Waalse kerk en op 17 locaties op Het Noordeinde vonden optredens plaats. De ensembles samengesteld uit leden van Het Residentie Orkest en Koninklijk Conservatorium speelde in diverse galeries, modehuizen, restaurants, interieur en design stores die tot laat hun deuren opende voor de bezoekers. Het Residentie Orkest sloot de avond af met het slotconcert in de Waalse kerk. Graag tot volgend jaar!

Meer video’s

Het Noordeinde

Luxury Shopping in Den Haag

Luxury Shopping in het historisch centrum van Den Haag. Rondom het werkpaleis van onze koning vind je diverse hofleveranciers. Juweliers, kunst en design,...

Lees verder...

Het Noordeinde

Art & Fashion 2017

Het Noordeinde Art & Fashion event 2017 dat op 1, 2 en 3 september plaatsvond was ook deze editie een groot succes! Een...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.